Iveco Stralis

Iveco Stralis
Iveco Stralis
Poza curenta 1/9
Iveco Stralis
Iveco Stralis
Poza anterioara Poza urmatoare

Descoperă performanţa

Pentru Stralis, Performanţa înseamnă oferirea de soluţii optime pentru clienţii săi prin costuri reduse de exploatare.

Punctele forte pe care le oferă Stralis sunt consum redus de combustibil, costuri de întreţinere reduse şi timpi de imobilizare scăzuţi. Cele mai înalte performanţe sunt garantate de cele peste 500 vesiuni ale gamei  care pot fi personalizate şi echipate pentru orice tip de transport. 

Gama de modele

Gama de modele Stralis cuprinde 3 variante de motorizare (8, 10 şi 13 litri), 3 tipuri de cabină (Active Day, Active Time şi Active Space) şi 3 variante ale înalţimii acoperişului (acoperiş jos, mediu şi supraînalţat) şi prevede:

- Autotractoare 4x2 standard  ca şi versiuni speciale: şasiu coborât (Low Tractor), cu reducţie dublă (HR) şi şasiu ranforsat pentru aplicaţii speciale (RR);

- Autotractoare 6x2 cu axă centrală, viratoare;

- Autoşasie 4x2 cu suspensie spate mecanică sau pneumatică;

- Autoşasie 6x2 cu axă ajutătoare în spatele punţii motoare , cu roţi simple sau jumelate, liftabilă, fixă sau viratoare - sau axă ajutătoare viratoare centrală, cu suspensie pneumatică punte spate sau pe toate punţile;

- Autotractoare şi autoşasie 6x4.

Toate versiunile pot fi dotate cu diferite tipuri de suspensie, incluzând suspensia pneumatică faţă/spate care poate adapta înalţimea şasiului cerinţelor impuse de distribuţie sau transport intermodal.

Stralis poate fi de asemenea personalizat printr-o gamă largă de ampatamente ce permit montarea diferitelor tipuri de suprastructuri , cutii de viteze manuale sau automate şi diferite rapoarte de transmisie în puntea spate pentru optimizarea consumului de combustibil.


Misiuni de transport

Stralis este un produs proiectat să satisfacă orice cerinţă a transportului rutier pentru vehicule de la 19 la 44 de tone.

Orice vehicul comercial trebuie să fie capabil să acopere o gamă largă de misiuni de transport:

- în funcţie de distanţă (urban, suburban, distanţe scurte/medii/lungi);

- în funcţie de marfa transportată (containere pentru transporturi intermodale, produse alimentare şi perisabile, combustibili şi lichide inflamabile, autoturisme, materiale de construcţii, etc.);
- în funcţie de tipul aplicaţiei (izoterme şi frigorifice, lichide, gunoiere, etc.). Stralis răspunde tuturor acestor provocări printr-o ofertă bogată şi completă de autotractoare şi autşasie care vin în întâmpinarea nevoilor oricărui client.

Costuri de întreţinere

La proiectarea noului Stralis s-a avut în vedere reducerea costurilor de exploatare şi întreţinere a clientului.

Pentru Stralis, reducerea costurilor de întreţinere înseamnă minimizarea timpilor de imobilizare prin extinderea intervalelor de schimb de ulei (150.000 km) şi prin diagnosticarea rapidă şi precisă la bord şi în service. În plus:

  • Durata de viaţă ridicată a ambreiajului datorită elasticităţii motorului şi a unei cutii de viteze automate eficiente;
  • Reducerea uzurilor componentelor sistemului de frânare datorită frânei de motor ITB care este în dotarea standard, frânelor disc pe toate roţile, dar şi a sistemelor EBS şi ESP.