Iveco Daily 4x4

Iveco Daily 4x4
Iveco Daily 4x4
Poza curenta 1/7
Iveco Daily 4x4
Iveco Daily 4x4
Poza anterioara Poza urmatoare

Performanta Daily

Un vehicul profesional pentru transport trebuie sa fie capabil sa livreze incarcatura in toate circumstantele, sa se deplaseze eficient pe orice tip de drum indiferent de starea vremii.
Iveco respecta aceasta promisiune oferind cea mai extinsa gama de vehicule comerciale off-road.
Iveco este unul din putinii constructori de vehicule din lume care ofera o gama completa de vehicule cu tractiune integrala, cu configuratii pana la 8x8. Vehiculelor destinate misiunilor extreme, cum sunt Eurocargo 4x4 si noul Trakker li se alatura Daily 4x4 si Massif.
Iveco adauga la gama sa un vehicul 4x4 pentru misiuni usoare pentru a acoperi toate necesitatile de transport si lucru off-road.

Daily 4x4: merge acolo unde este afacerea ta

Noul Daily 4x4 duce transportul profesional catre noi frontiere, noi misiuni, noi posibilitati de afaceri.
La fel ca orice produs Iveco nou, vehiculul se incadreaza in standardele companiei si calitatea sa principala este performanta:
Daily 4x4 a fost creat pentru a oferi cea mai buna combinatie intre sarcina utila si performanta off-road pentru gama de vehicule usoare.
Multi isi vor aminti probabil de modelul de succes Daily 4x4 din 1987, dar singura asemanare cu noul vehicul este numele: din punct de vedere tehnic vehiculul este complet nou.
Noul Daily 4x4 este un vehicul proiectat mult mai riguros: sunt pastrate trasaturile distinctive ale modelului - cum ar fi sasiul preluat de la camioane. (sinonim cu rezistenta si fiabilitatea) si sunt adaugate elemente tipice off-road - tractiune integrala permanenta, axe rigide cu suspensii cu arcuri foaie parabolice, o cutie de transfer cu reductor care, in combinatie cu cutia de viteze cu 6 trepte creeaza 24 de rapoarte de transmisie.

Toate aceste elemente fac din Daily 4x4 cel mai mic camion off-road de inalta performanta.

Confort pe orice ruta

Daily 4x4 ofera un nivel de confort fara precedent in categoria sa, tipic celor mai noi vehicule de sosea.
Interiorul respecta aceleasi standarde ca si Daily 4x2 in materie de confort si finisare.
Daily 4x4 dispune de toate elementele necesare unui vehicul off-road.

Comutatoarele pentru blocarea diferentialelor si manetele pentru controlul cutiei de transfer sunt plasate la indemana soferului, la fel si compartimentele folosite pentru pastrarea documentelor sau a altor obiecte.
Doua compartimente DIN sunt disponibile pentru radio si tahograf (plus un al treilea compartiment optional deasupra parbrizului).

Configuratia standard include un scaun complet reglabil pentru sofer si o bancheta pentru doi pasageri. Scaune cu incalzire si/sau suspensie sunt disponibile pentru conditii grele de exploatare.

Cel mai mic camion off-road

Daily 4x4 este capabil sa-si indeplineasca misiunea de transport de marfa sau pasageri pe teren inaccesibil, chiar si in conditii de urgenta. Acest lucru il face de neinlocuit ca vehicul de interventie - dar si pentru situatiile in care misiuni specializate trebuiesc indeplinite in conditii grele (drumuri acoperite cu gheata sau zapada sau teren accidentat) sau misiuni off-road (cum ar fi intretinerea retelelor electrice sau de comunicatii).
Sasiul (realizat din otel special cu grosime de 5mm si sectiune C) confera rezistenta superioara pe termen lung chiar si pentru utilizari extreme.
Tractiunea permanenta este realizata prin intermediul unei cutii de transfer montata central ce ofera mai multe avantaje:
 • garda la sol mare
 • acces usor la componentele mecanice
 • posibilitatea montarii unei prize de putere

Aspectul familiei Daily

Stilul este preluat de la Daily 4x2 desenat de Giugiaro si completat cu trasaturi specifice vehiculelor off-road:

 • cabina ridicata fata de sasiu pentru a face loc suspensiei mai inalte
 • bara anti-impanare spate rabatabila ce poate fi ridicata in timpul deplasarii pe teren accidentat
 • bara fata din otel cu faruri aditionale si faruri de ceata integrate
 • trepte pe ambele parti pentru acces usor pentru sofer si pasageri
 • oglinda suplimentara pentru vizibilitate imbunatatita

Solutii pentru orice misiune

Proiectat sa satisfaca cerintele specifice oricarei misiuni off-road, Daily 4x4 ofera cea mai diversificata gama din categoria sa:

 • masa maxima autorizata 3.5 tone (sarcina maxima 2250 kg pe puntea fata si 2800 kg pe puntea spate) si 5.5 tone (sarcina maxima 2450 kg pe puntea fata si 3700 kg pe puntea spate)
 • ampatament scurt (3050 mm) sau lung (3400 mm) disponibil pentru ambele variante.
 • cabina simpla sau dubla (cabina dubla disponibila doar cu ampatament lung)
 • motor de 3 litri HTP Euro 4 diesel common rail cu 4 cilindri si 16 supape, turbocompresor cu geometrie variabila si filtru de particule
 • tractiune integrala permanenta cu diferential central blocabil in cutia de transfer
 • distributia cuplului 32% catre puntea fata, 68% catre puntea spate
 • 24 de rapoarte pentru mers inainte si 4 pentru mers inapoi
 • ABS standard pentru versiunile de 5.5 tone

Transport comercial chiar si in afara soselelor

Noul Daily 4x4 asigura o capacitate impresionanta de transport chiar si in afara drumurilor cu performante demne de un vehicul off-road, putere si cuplu maxim dintre cele mai bine la categoria sa (176 CP si 400 Nm disponibil de la 1250 rpm) si tractiune integrala permanenta pentru situatii extreme.

 • panta maxima 45º si unghi de atac 51º;
 • unghi de trecere 35º pentru ampatament scurt si 31º pentru ampatament lung
 • unghi de degajare 32º pentru ampatament scurt si 31º pentru ampatament lung cu posibilitatea de marire cu 11º prin ridicarea barii de protectie din spate
 • capacitatea de trecere prin vad 700 mm
 • jante din otel cu anvelope 9.5 R17.5 pentru utilizari mixte sau anvelope off-road 255/100 R16.
Nota: informatiile oferite se refera la autosasiul de 5.5 tone complet incarcat si dotat cu anvelope 255/100 R16.