Cea mai puternica oferta!

Cea mai puternica oferta!
Cea mai puternica oferta!
Poza curenta 1/1
Poza anterioara Poza urmatoare

Te aşteptăm să faci cunoştinţă cu cel mai robust, sigur şi de încredere vehicul comercial uşor, acum la un preţ care spulberă orice concurenţă.


EcoDaily este cel mai robust vehicul comercial uşor pentru că EcoDaily este singurul vehicul din clasa sa care are şasiu cu lonjeroane.

EcoDaily este sigur pentru că are în standard ESP cu Hill Holder (menţine frânele active la plecarea din rampă) şi Load Adaptive Control (recunoaşte distribuţia longitudinală a sarcinii transportate, optimizând distibuţia forţelor de frânare).

Oferta este valabilă până pe 30 septembrie 2011 în limita stocului disponibil pentru toate modelele EcoDaily de 3,5t MMA. Beneficiezi de livrare din stoc, de leasing rapid şi poţi folosi ca avans vehiculul tău uzat, oricare ar fi marca lui.


Numai acum beneficiezi de preţuri speciale:
Şasiul de 3.5T MMA la preţul de ofertă specială începând de la 17.200 €*, preţ valabil pentru versiunea cu roţi duble pe spate.

Furgonul de 3.5T MMA la preţul de ofertă specială începând de la 18.790 €**.EcoDaily este cea mai potrivită soluţie pentru misiunile de transport uşor. Campion în ceea ce priveşte fiabilitatea şi rezistenţa, EcoDaily este un vehicul agil ce oferă manevrabilitate în traficul urban dar şi viteză comercială mare. Toate acestea duc la productivitate maximă.
EcoDaily oferă o gamă completă având soluţia perfectă pentru orice sarcină de transport.
În spaţiul de marfă al variantei furgon pot fi încărcaţi până la 6 europaleţi şi, mulţumită uşii laterale culisante cu deschidere mare, poate fi încărcat şi din lateral. Cele 2 uşi posterioare se deschid 270° pentru a uşura operaţiunile de încărcare şi descărcare în spaţii înguste.

EcoDaily, în variantele cu masa maximă autorizată de 3.500 kg, poate fi condus cu permis de conducere categoria “B”.

* preţul este calculat ca exemplu pentru modelul 35C11 şi nu include TVA.
** preţul este calculat ca exemplu pentru modelul 35S11V de 12mc şi nu include TVA.