Iveco Daily Furgon

Iveco Daily Furgon
Iveco Daily Furgon
Poza curenta 1/6
Iveco Daily Furgon
Iveco Daily Furgon
Poza anterioara Poza urmatoare

Modelul Daily 2009 s-a născut urmărind trei elemente cheie: ecologie, siguranţă activă şi productivitate. Noul Daily înglobează noi elemente importante şi o extindere a gamei de modele. În plus, noutăţile de la interior aduc îmbunătăţiri ergonomiei şi confortului, iar aspectul exterior arată "reîmprospătat".

O noutate absolută în categoria sa este noua versiune de furgon de 7 tone, cu o sarcină utilă de peste 4,7 tone, reprezentând cea mai eficientă soluţie din punct de vedere costuri pentru transportul rapid pe distanţe medii.

Având tracţiune spate, Daily asigură o aderenţă foarte bună şi o manevrabilitate remarcabilă (componentă esenţială a productivităţii) datorită unghiurilor de virare ce nu pot fi obţinute în configuraţiile cu tracţiune faţă. Roţile din spate suportă sarcina şi asigură o tracţiune puternică în orice condiţii, fiabilitatea fiind asigurată prin şasiul cu lonjeroane de camion.

În funcţie de motorizare, Daily este echipat cu cutie manuală cu cinci sau şase trepte. Cutia de viteze automată AGile, disponibilă pentru toate versiunile de furgoane, este o cutie cu şase trepte ce poate fi utilizată în mod automat sau secvenţial. Aceasta analizează apăsarea pedalei de acceleraţie pentru a se adapta stilului de condus al oricărui şofer.

Daily are o gamă completă de suspensii capabile să îndeplineasca orice misiune:

- pe axa faţă, suspensie independentă cu amortizoare telescopice hidraulice şi arc transversal (sau bare de torsiune şi bară stabilizatoare)
- pe axa spate, suspensii cu arcuri parabolice, semi-eliptice sau suspensii pneumatice.

EcoDaily este puternic, curajos si pregătit să intervină în orice situaţie, robust şi inteligent când este nevoie. De asemenea garantează ultimele inovaţii şi grija faţă de mediul înconjurător fără a afecta performanţa, puterea şi fiabilitatea. Gama Iveco Daily este acum şi mai puternică în ceea ce priveşte capacitatea de muncă şi respectul faţă de mediul înconjurător. Asta înseamnă pentru noi "puternic prin natura sa".

Aşadar, Daily-ul îmbunătăţit cu componentele care îl transformă într-un vehicul ecologic, devine EcoDaily.

Mai mult, procesarea vehiculelor la sfârşitul perioadei de exploatare reprezintă o cerinţă obligatorie pentru maşini şi vehicule comerciale până în 3.5 tone, reglementările actuale având ca cerinţă un minim de 85% din masa reciclabilă. Daily este deja certificat ca fiind 90% reciclabil, bine pregătit pentru următoarele reglementări care vor intra în vigoare începând cu 2015.

Descarca documentul: