Iveco Eurocargo

Iveco Eurocargo
Iveco Eurocargo
Poza curenta 1/3
Iveco Eurocargo
Iveco Eurocargo
Poza anterioara Poza urmatoare
Înca de la începuturi, Eurocargo a fost conceput pentru a fi lider – şi din 1991, a continuat să stabilească standarde de piaţa la fiecare etapă din evoluţia sa.

Gama Eurocargo

Gama Eurocargo a fost concepută pentru a se conforma unei varietati largi de utilizatori şi de aplicaţii.

Modelele 4x2 EL cu saşiu jos sunt ideale pentru transporturi urbane, pentru variantele 4x4 chiar şi cel mai dificil teren pare simplu pentru că tracţiunea integrală este standard, în timp ce gama K are un diferenţial blocabil, o grilă de protecţie pentru radiator, bare de protecţie metalice şi interioare uşor de curăţat, utile mai ales pentru lucrul în construcţii şi în cariere.

Cine doreşte ce e mai bun alege Eurocargo, o gamă ce acoperă o plajă largă de greutăţi maxime admisibile, de la 6 la 18 tone. Pentru versiunile de stradă, opţiunile sunt:

  • Gama 6-10 tone – camioane cu greutatea totală maximă autorizată (GVW) de la 6 la 10 tone şi motoare cu puteri între 130 şi 210 CP.
  • Gama 11-18 tone – camioane cu greutatea totală maximă autorizată de la 11 la 18 tone şi motoare cu puteri între 170 şi 280 CP.
Este disponibilă şi o versiune 4x4, putându-se alege între greutăţile totale maxime autorizate: 7,49 tone la 180 CP, 10 tone la 180 sau 210 CP, sau 14 tone la 240 CP.

Cheie de contact electronică cu imobilizator

Opţional, Eurocargo poate fi dotat cu o cheie de contact electronică cu imobilizator şi interfaţă la unitatea electronică de control a motorului. Astfel, motorul nu poate fi pornit cu nici o altă cheie.

Limitator de viteză

Limitatorul de viteză programabil este controlat de calculatorul motorului. Pentru a face condusul în zonele urbane mai uşor, conducătorul auto poate seta o viteză mai mică decât limita admisă pentru a se asigura că este în siguranţa şi în limita vitezei legale în orice moment.

Iveco Eurocargo