Iveco Trakker

Iveco Trakker
Iveco Trakker
Poza curenta 1/7
Iveco Trakker
Iveco Trakker
Poza anterioara Poza urmatoare
Nu vrei sa rămâi împotmolit? Atunci alege Trakker, cea mai avansată variantă din punct de vedere tehnologic pentru şosea sau drumuri neamenajate disponiblă pe piata vehiculelor destinate exploatării în cariere şi pe şantierele de construcţii. O gamă ce a fost complet modernizată, echipată tot cu un motor din familia Iveco Cursor. 

Gama

În sectorul construcţiilor, off-road sau pe şosea, viaţa este dură: condiţii de mediu extreme, probleme şi provocări, condiţii de lucru la limită. Trakker poate să depăşească toate acestea – este o garantie pentru cei care îi acordă toata încrederea. Trakker combină performanţa şi conceptul dur cu tehnologia de vârf pentru a crea dependenţa traditională care a caracterizat dintotdeauna camioanele grele Iveco.

Trakker a fost conceput pentru a garanta cele mai bune rezultate şi a executa cele mai variate misiuni în sectorul construcţiilor off-road sau pe şosea. Ofera o soluţie foarte specializată pentru fiecare aplicaţie – de la manipularea materialelor în carieră până la transportul betoanelor, de la operarea cu plug de zăpadă până la transportul încărcăturilor agabaritice.

Echipare

O gama cât se poate de variată ce acoperă toate aplicaţiile şi operaţiunile posibile, multumită unei game cuprinzătoare de motoare (de la 270 la 480 CP) şi de configuraţii (autoşasie 4x2, 4x4, 6x4, 6x6, 8x4, 8x8 şi autotractoare 4x2, 4x4, 6x4 şi 6x6).

Modelele cu 3 şi 4 punţi sunt disponibile în doua variante: ‘uşoară’, cu greutate totală maximă autorizată de la 26 la 32 tone, ideală pentru clientii care folosesc vehiculele mai ales pe sosea, şi ‘grele’, de la 33 la 40 tone, pentru cele mai dificile aplicaţii off-road. Există de asemenea versiuni specifice 6x4 şi 8x4 pentru automalaxoare de beton.