IVECO BULLDER

IVECO BULLDER
IVECO BULLDER
Poza curenta 1/3
IVECO BULLDER
IVECO BULLDER
Poza anterioara Poza urmatoare
O NOUĂ MARCĂ A UNUI MARE GRUP.

Bullder este noua marcă a grupului Iveco dedicată pieselor de schimb, serviciilor şi asistenţei pentru remorci şi semiremorci.
Graţie experienţei de lider în transporturile rutiere, Iveco a selectat cei mai buni furnizori din sectorul remorcilor, pentru a comercializa produsele acestora cu marca de garanţie Bullder. O idee complet nouă, concepută pentru a vă facilita munca şi pentru a aduce la excelenţă standardele de calitate.


MARI AVANTAJE PENTRU DV. ŞI PENTRU MUNCA DV.


ECONOMISIŢI TIMP CU BULLDER.

Graţie mărcii Bullder, de astăzi puteţi găsi în punctele reţelei de asistenţă Iveco piesele de schimb pentru remorca sau semiremorca dv. Efectuând o singură oprire, veţi putea efectua intervenţii de întreţinere şi reparaţii, atât asupra autovehiculului trăgător, cât şi asupra remorcii.
Acest lucru înseamnă pentru dv. optimizarea costurilor de oprire ale maşinii şi posibilitatea de a avea mai mult timp pentru a lucra, sub semnul calităţii Bullder.

BULLDER SE NAŞTE DIN EXPERIENŢĂ.

Încredinţaţi-vă mărcii Bullder: piesele de schimb pentru remorci şi semiremorci au aceeaşi calitate ca şi piesele originale pentru autovehiculele trăgătoare Iveco.
Excelenţa reţelei de distribuţie şi de logistică Iveco poate garanta, de asemenea, livrări rapide şi punctuale, pentru ca piesa să fie mereu disponibilă.

UN NETWORK DE EXCELENŢĂ LA DISPOZIŢIA DV.

Reţeaua de profesionişti Iveco este în serviciul mărcii Bullder. Pentru prima dată, Iveco vă pune la dispoziţie, pentru remorci şi semiremorci, o ofertă de produse şi servicii de excelenţă şi o reţea de intervenţie capilară, care să aibă grijă de vehiculul dv.


O ALEGERE DE CALITATE, ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ.


PRODUSE RIGUROS SELECTATE: GARANTEAZĂ BULLDER.

Piesele de schimb Bullder sunt selectate în modul cel mai riguros, respectându-se tradiţia Iveco. Cei mai buni producători din sector au fost selecţionaţi ca furnizori oficiali Bullder, pentru a garanta produse de calitate şi prestaţii ridicate.

GARANŢIE CA NUME ŞI ÎN FAPT.

Garanţia pentru pieselor de schimb Bullder respectă aceleaşi reguli, proceduri şi avantaje ca şi pentru piesele de schimb Iveco. În acest mod puteţi avea siguranţa că veţi obţine aceleaşi standarde de calitate atât pentru remorcă, cât şi pentru autovehiculul trăgător.